Onze diensten

Of nu gaat om een nieuwe website, bestaande website, webdevelopment, social media beheer of hogere postites in Google. Bij Wolf-Web hebben we echt alle specialisten onder een dak. Wij bieden complete oplossingen voor al jouw online vraagstukken.

Onze Expertise & Diensten

WordPress Webdesign

Op maat gemaakte websites en webshops voor de kleine en grote ondernemer. Doordat wij onze websites in WordPress open source ontwikkelen kunnen we allerei soorten functionaliteiten toevoegen aan je website. Denk hierbij aan een reserveringssysteem, meertalige website of een op maat gemaakte offerte tool voor je bedrijf. Liever een simpel design? Geen probleem! Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij helpen je graag verder.

Online Marketing

Meer bezoekers naar je website en hogere posities in zoekmachines zoals Google. Met een uniek Online Marketing plan op maat laten wij jouw bedrijf groeien! Ieder bedrijf is anders en dat weten wij als geen ander. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches weten wij wat werkt voor bedrijf en wat niet. Maandelijks ontvang je een uitgebreide rapportage van de werkzaamheden en huidige posities van je website. Zou houden we het transparant en ben je altijd op de hoogte!

Social Media uitbesteden

Wil je meer naamsbekendheid creëren rondom je merk, bedrijf of onderneming? Dan is Social Media marketing de uitkomst. Wij beheren en onderhouden al je social media kanelen zoals FaceBook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Tiktok & Google Mijn Bedrijf. Wij schrijven professionele posts die volledig in de “tone of voice” van jouw bedrijf zijn en voorzien deze van mooie branding visual. Jij bepaald zelf de frequentie zodat je altijd weet wanneer en welke posts geplaatst worden. 

DTP - Ontwerp & drukwerk

Als ondernemer wil je natuurlijk opvallen en de juiste doelgroep bereiken. Daarbij hoort een passende huisstijl die volledig aansluit op jouw bedrijf of onderneming. Naast het ontwerpen van een complete huisstijl zijn wij o.a. gespecialiseerd in het ontwerp van brochures, folders, visitekaartjes, relatiegeschenken, reclame borden, menukaarten, beursstand en stickers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom geheel vrijblijvend in contact met ons.

Meer weten? Kom in contact

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.