Website reparatie

Hulp nodig bij je Elementor, Lightspeed of WordPress website? Wij repareren je website binnen 48 uur en geven je tips om dit in de toekomst te voorkomen!

Binnen 24 uur opgelost

Is jouw website gehackt, ervaar je problemen bij het bezoeken van een pagina of krijgen bezoekers foutmeldingen wanneer zij iets willen kopen? Dan zou het goed kunnen dat er iets niet helemaal goed gaat aan de achterkant van de website. Van WordPress hulp tot Elementor, bij Wolf-Web kun je terecht voor website reparatie uitgevoerd door professionals. 

WordPress en WooCommerce
onderhoud op abonnementsbasis

Geen omkijken meer naar wekelijkse updates, dagelijkse backups en een veilige website. Met een maandelijks onderhoudsabonnement van Wolf-Web ben je volledig ontzorgt van A tot Z. Onze direct hulp website is dan ook voor iedereen die efficiënt en effectief wilt kunnen werken en veel waarde hecht aan een gebruiksvriendelijke website. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Website onderhoud pakket vanaf €34,99,-

Wij zijn er om je te helpen met jouw website up-to-date houden middels ons onderhoudspakket. Wolf-Web zorgt ervoor dat jouw site veilig is en soepel draait door regelmatige onderhoudscontroles, software-updates, optimalisatie en meer. We stellen een pakket samen dat geheel aansluit bij jouw wensen en eisen, maar wat voornamelijk gaat zorgen voor voortdurende ondersteuning. 

Optimaal gebruiksgemak

Hoe makkelijker de klant door de website kan navigeren, hoe beter de ervaring. Naast de veiligheid website, moet deze dan ook een efficiënte en snelle navigatie bieden. Wanneer ook de juiste tone-of-voice wordt gebruikt in de (product)teksten en dit geheel aansluit bij de merkidentiteit van het bedrijf, zal de klant sneller terugkeren naar jouw website. 

Website onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. Of je nu hulp WordPress, Elementor of Lightspeed nodig hebt, dit komt altijd van pas. Zonder goed onderhoud wordt een website namelijk langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten maken? Dan zorgen wij ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates. Van een compleet nieuwe website laten bouwen tot hulp website, bij Wolf-Web kun je terecht voor alles omtrent websites. 

Vindbaarheid website

De websites die wij bouwen worden standaard SEO technisch ingericht. Goede vindbaarheid is namelijk ontzettend belangrijk. Niet alleen in het begin, maar altijd. Steeds meer mensen gaan via zoekmachines op zoek naar specifieke bedrijven, waar jij ook deel van uitmaakt. Onze websites zijn goed vindbaar voor zoekmachines als Google, Yahoo en Bing, waardoor je nog beter vindbaar bent op het internet. Wolf-Web – WordPressspecialist – helpt je hier graag bij!