Website beheer & onderhoud

Jouw website veilig & up-to-date al vanaf €35,- per maand

Website ondersteuning

Heb je geen tijd om aan jouw website te werken of ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van website onderhoud? Wolf-Web neemt alles uit handen en is expert op het gebied van website onderhouden. Wij bieden managed onderhoud aan voor websites en webshops geheel afgestemd op jouw wensen en budget.

Website onderhoud en vormgeving

Wanneer je geen tijd hebt voor onderhoud website, komt de dienst van Wolf-Web als geroepen. Met een maandelijks onderhoudsabonnement ben je volledig ontzorgt, maar hoe werkt het precies? Je geeft alle wijzigingen per mail, telefonisch of via WhatsApp door. Wij zorgen voor de rest! Binnen 24 uur zullen alle wijzigingen doorgevoerd worden op jouw website. Op deze manier kun jij je volledig focussen op jouw business en voeren wij onderhoud websites uit. 

Maandelijkse updates & back-up

Bij een verouderde website wordt het voor hackers en spammers mogelijk om jouw website ‘aan te vallen’. Zij zorgen ervoor dat jouw website helemaal niet meer werkt, of erger nog, niet meer bereikbaar is voor bezoekers. Vaak heeft dit te maken met verouderde software die op achterkant van de website draait. Wij zorgen er voor dat jouw website up-to-date is én blijft. Dit doen we door de website 24/7 te monitoren en een back-up te maken.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Website reparatie​

Online vindbaar zijn is belangrijk, maar online blijven en jouw hoge positie in de zoekresultaten behouden is nog veel belangrijker. Heb je problemen met jouw website, krijg je keer op keer foutmeldingen of alleen een wit scherm te zien? Wolf-Web repareert jouw website binnen 24 uur en zorgt ervoor dat de website binnen no-time weer online is, zodat jouw website bereikbaar is voor (potentiële) bezoekers. Vraag een gratis website-scan aan en ontvang een kostenindicatie van ons om het probleem te verhelpen.

Snelheid optimalisatie

Net als dat een onderhoudscontract website essentieel is om online vindbaar te blijven, is de snelheid van een website ook zeer belangrijk. Niets is namelijk vervelender dan lang moeten wachten op een pagina. Snelheidoptimalisatie is ook een belangrijke rankingfactor van Google. Een website die technisch optimaal in elkaar zit, krijgt hogere posities in Google. Ervaar je een langzame website? Kom in contact met Wolf-Web. Wij zorgen ervoor dat jouw website volledig geoptimaliseerd wordt middels de nieuwste technieken.