Pakketten & Prijzen

Professionele websites en webshops geheel op maat al vanaf €699,-

Website

Vanaf

€699,-

Op maat gemaakte website

Professioneel, uniek en functioneel webdesign volledig afgestemd op jouw onderneming. Uit te breiden met diverse Add-ons. 

WordPress CMS

WordPress, een van de bekendste CMS systemen momenteel op de markt. Eenvoudig zelf te beheren zonder enige programmeer kennis.

Responsive design

Tijdens het ontwikkelen van een unieke website wordt er rekening gehouden met verschillende soorten apparaten, zoals een smartphone, laptop en tablet. 

Geoptimaliseerd voor Google (SEO)

De WordPress websites worden volledig geoptimaliseerd voor Google (SEO), zodat jouw bedrijf online goed vindbaar is. 

Conversie-gerichte website

Een website is niet zomaar een mooi opgemaakte pagina, deze pagina’s zijn zo ingericht dat bezoekers waardevolle acties verrichten.

Website onderhoud

Geen zin om je website zelf te onderhouden? Met onze website onderhoud service ontzorgen wij je volledig van A tot Z.

Online Marketing

Vanaf

€249,-

Search Engine Optimization

Hoe hoger jouw positie in Google, hoe sneller (potentiële) klanten terecht komen op jouw website. Hierdoor krijg je een betere naamsbekendheid en stromen je leads de hele dag door binnen. 

Search Engine Advertising

Profiteer van meer controle en genereer meer verkeer naar jouw website in een korte tijd middels gepersonaliseerde advertenties. 

Social media marketing

Vergroot het bereik van jouw bedrijf, zorg voor meer naamsbekendheid en creëer interactie met jouw doelgroep op specifieke social media kanalen.  

Unieke content

Unieke content is de basis van een succesvolle social media marketing strategie. Hiermee wek je interesse bij de doelgroep en blijf je uniek. 

Meer verkeer naar website

Door social media in te zetten, genereer je op een passende manier meer verkeer naar jouw website of webshop. 

Duidelijk beeld van bedrijf

Eén van de grootste voordelen aan social media marketing, is dat (potentiële) klanten een beter beeld krijgen van jouw bedrijf, de diensten en de producten die je verkoopt. 

Webshop

Vanaf

€1299,-

Op maat gemaakte webshop

Met professionele webshop die geheel op maat is gemaakt trek je meer (nieuwe) bezoekers naar specifieke landingspagina’s. 

WordPress CMS

Met een goed CMS – content management systeem – kan een webshop eenvoudig onderhouden worden, zonder dat hier veel programmeer kennis voor nodig is. 

Responsive design

Tijdens het ontwikkelen van een unieke webshop wordt er rekening gehouden met verschillende soorten apparaten, zoals een smartphone, laptop en tablet. 

Geoptimaliseerd voor Google (SEO)

De webshops worden volledig geoptimaliseerd voor Google (SEO), zodat jouw bedrijf online goed vindbaar is. 

Conversie-gerichte website

Een webshop is niet zomaar een mooi opgemaakte pagina, deze pagina’s zijn zo ingericht dat bezoekers waardevolle acties verrichten.

Webshop onderhoud

Een website pakket bestaat niet alleen uit het bedenken en ontwikkelen van een webshop, ook wordt er kwalitatief onderhoud verricht.