Website laten maken

Professionele websites geheel op maat al vanaf €699,-

Webdesign op maat

Wordt het tijd voor een nieuwe website? Of kan jouw huidige website wel een opfrisbeurt gebruiken? Wolf-Web realiseert websites & webshops geheel naar wens. Onze designs zijn razendsnel, functioneel en geoptimaliseerd voor voor zoekmachines zoals Google, Bing & Yahoo. Een website laten maken? Dan ben je bij Wolf-Web aan het juiste adres!

Start van het project

Voordat we aan een project beginnen, onderzoeken wij eerst de markt en gaan op zoek naar de visie van jouw klanten. Vanuit dat punt starten we met het bepalen van de juiste strategie voor jouw (huidige) website. Naast het bouwen en website ontwikkelen, geven wij ook advies en verlenen wij hulp met online marketing. Wolf-Web is een ervaren full service internet marketing bureau, gevestigd in Purmerend.

Voor de kleine en grote ondernemer

Is het tijd voor een nieuwe website of webshop? Of kan de huidige website wel wat vernieuwing gebruiken? Bij Wolf-Web kun je een website laten bouwen, voor grote en kleine ondernemingen. Wij hebben diverse website pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de modules die je daadwerkelijk gebruikt. 

Responsive design

Al onze websites worden responsive (mobielvriendelijk) gebouwd. Dit houdt in dat deze voor een unieke webervaring zorgen op alle apparaten en schermformaten, zoals: iPhone, tablet, smartphone of mini laptop. Vandaag de dag is een mobiel vriendelijke website één van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle website.

Maatwerk apps & koppelingen

Een website is slechts zo goed als de inhoud. Met maatwerk apps en koppelingen krijg je als bedrijf meer controle over de informatie en afbeeldingen die worden gepresenteerd. Onze professionele tools zorgen ervoor dat jouw website er betrouwbaar en professioneel uitziet, samen met vele functies waaronder e-commerce. 

Razendsnel, veilig & betrouwbare webhosting

Om een website op het internet te krijgen moet deze ergens gehost worden. Hosting wordt aangeboden door een “webhost” die een online ruimte beschikbaar heeft voor zijn klanten. Wolf-Web heeft eigen hosting servers waarop wij onze websites laten draaien. Deze SSD servers zijn razendsnel, veilig en betrouwbaar. Je kunt bij Wolf-Web dus een professionele website laten maken met hosting én domeinregistratie. 

Webshop laten maken

Wij creëren een opvallende en unieke website, waarmee je jouw producten en diensten op een unieke manier bij (potentiële) klanten aan het licht kunt brengen. Uiteindelijk heb je namelijk een professionele website nodig om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten aan te moedigen om regelmatig een bezoek te brengen aan jouw website. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Website onderhoud

Er komt meer kijken bij een nieuwe website laten maken dan je in de eerste instantie misschien denkt. Een website heeft ook tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je website laten maken? Dan zorgen wij ervoor dat je website beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates. Naast website onderhoud is het ook mogelijk om wijzigingen aan jouw website door ons te laten uitvoeren. 

Vindbaarheid website vergroten

De websites die wij bouwen worden standaard SEO technisch ingericht. Iets wat zeer belangrijk is bij een website laten ontwerpen. Onze websites zijn dus goed vindbaar voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Naast dit gedeelte is het ook mogelijk om een uitgebreid SEO pakket bij Wolf-Web af te nemen. Zo wordt jouw website nog beter vindbaar op het internet en zal je meer bezoekers genereren naar specifieke pagina’s. 

Blije klanten

Zij gingen je voor