Webshop laten maken

Professionele webshops geheel op maat al vanaf €1299,-

Tijd voor een webwinkel?

Wordt het tijd voor een webshop? Of kan jouw huidige webshop wel een opfrisbeurt gebruiken? Wolf-Web helpt je bij het realiseren van een professionele webwinkel voor de kleine en grote bedrijven onder ons. Onze designs zijn fris, uniek, functioneel en worden volledig gebouwd in eigen huisstijl. Webshop laten maken? Bij Wolf-Web ben je aan het juiste adres!

Professioneel UI/UX design

Heb je een nieuwe business in de e-commerce of wil je dit toevoegen aan jouw huidige website? Dan kun je een webwinkel laten maken. De specialisten van Wolf-Web hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van e-commerce en neemt jou al het technische werk uit handen. Voor een webwinkel laten bouwen heb je namelijk enige ervaring en expertise nodig, zodat deze uniek, gebruiksvriendelijk en uniek is. Wij ontzorgen jou van A tot Z, zodat jij je kan focussen op jouw klanten en producten.

Voor de kleine en grote ondernemer

Een professionele webshop laten maken is onze passie en dit doen wij dan ook graag voor diverse bedrijven. Van kleine ondernemingen tot groothandels of grote organisaties, wij bieden maatwerk functionaliteiten aan afgestemd op de wensen van jouw onderneming. Bij een kleine organisatie past bijvoorbeeld een ander soort webshop dan bij een heel groot bedrijf. Om ervoor te zorgen dat de website persoonlijk wordt, nemen wij al jouw wensen mee als we de webshop bouwen. 

Voordelen van een professionele webshop

Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de online wereld. Als ondernemer kun je hierin dan ook niet achterblijven. Een website laten maken WordPress, Elementor of in welk programma dan ook brengt diverse voordelen met zich mee.  Een online webshop geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling en zorgt voor meer potentiële klanten. Na het realiseren van een nieuwe webshop zal deze ook vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. 

Wolf-Web bouwt krachtige webshops

Wij bouwen webshops die converteren. Ons specialisme is WordPress. Aangezien veel van onze klanten bekend zijn met dit CMS, kunnen zij dit eenvoudig zelf beheren. Ook kun je ervoor kiezen om webshop onderhoud uit te besteden aan Wolf-Web. Wij bieden alle belangrijke diensten aan die bij een webshop horen. Van e-mailmarketing tot SEO-teksten schrijven, we hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het maken en runnen van custom websites en webshops.

Responsive design

Al onze webshops worden responsive (mobielvriendelijk) gebouwd. Dit houdt in dat deze voor een unieke webervaring zorgen op alle apparaten en schermformaten, zoals: iPhone, tablet, smartphone of mini laptop. Vandaag de dag is een mobiele webshop één van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle website.

Maatwerk apps & koppelingen

Een webshop is slechts zo goed als de inhoud. Met maatwerk apps en koppelingen krijg je als bedrijf meer controle over de informatie en afbeeldingen die worden gepresenteerd. Onze professionele tools zorgen ervoor dat jouw webshop er betrouwbaar en professioneel uitziet, samen met vele functies waaronder e-commerce. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Razendsnel, veilig & betrouwbare webhosting

Om een webshop op het internet te krijgen moet deze ergens gehost worden. Hosting word aangeboden door een “webhost” die een online ruimte beschikbaar heeft voor zijn klanten. Wolf-Web heeft eigen hosting servers waarop wij onze websites laten draaien. Deze SSD servers zijn razendsnel, veilig en betrouwbaar. Met hosting en domeinregistratie van Wolf-Web blijft alles onder één dak en ben je in één keer ontzorgt.

Wat kost een webshop?

Bij een webshop laten maken komen natuurlijk ook kosten kijken. Wij snappen dan ook als geen ander dat je van tevoren wilt weten wat de kosten webshop worden. De webshop laten maken prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van de webshop. Hoe groter en uitgebreider de webshop, hoe hoger de kosten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Blije klanten

Zij gingen je voor