Webshop reparatie

Hulp nodig bij je Elementor, Lightspeed of WordPress webshop? Wij repareren je webshop binnen 48 uur en geven je tips om dit in de toekomst te voorkomen!

24/7 webshop reparatie service

Wanneer je technische problemen ervaart in jouw webshop, kan dit diverse oorzaken hebben. Eén ding is zeker: iets zit niet helemaal goed en dit dient opgelost te worden. Van een gehackte site repareren tot diverse functies die niet meer werken, bij Wolf-Web kun je terecht voor webshop reparatie uitgevoerd door professionals. 

WordPress en WooCommerce
onderhoud op abonnementsbasis

Geen omkijken meer naar wekelijkse updates, dagelijkse backups en een veilige website. Met een maandelijks onderhoudsabonnement van Wolf-Web ben je volledig ontzorgt van A tot Z. Onze webshop reparatie service is dan ook voor iedereen die efficiënt en effectief wilt kunnen werken en veel waarde hecht aan een gebruiksvriendelijke webshop. Meer weten over webshop onderhouden? Neem vrijblijvend contact met ons. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Webshop onderhoud uitbesteden

Zonder goed onderhoud wordt een webshop langzaam en onveilig. Daardoor zal je webshop ook lager scoren in de zoekmachines. Wil je bij ons je webshop laten maken? Dan zorgen wij ervoor dat je webshop beveiligd is en altijd is voorzien van de laatste updates. Van een compleet nieuwe webshop laten bouwen tot webshop onderhoud, bij Wolf-Web kun je terecht voor alles omtrent websites. 

Optimaal gebruiksgemak

Hoe makkelijker de klant door de webshop kan navigeren, hoe beter de ervaring. Dit bereik je door een efficiënte en snelle navigatie te bieden.  Wanneer ook de juiste tone-of-voice wordt gebruikt in de (product)teksten van de webshop en dit geheel aansluit bij de merkidentiteit van het bedrijf, zal de klant sneller terugkeren naar jouw webshop. 

Aanpassingen op webshop doorvoeren

Het kan voorkomen dat er op een gegeven moment wijzigingen doorgevoerd moeten worden op jouw webshop. Misschien zijn er nieuwe producten bijgekomen, bied je een extra dienst aan of wil je bepaalde productomschrijvingen net wat uitgebreider maken zodat jouw klanten precies weten wat ze van jouw bedrijf kunnen verwachten. Maar ook voor grote technische aanpassingen omdat de website niet meer optimaal werkt ben je bij Wolf-Web aan het juiste adres. Een webshop herstellen en optimaliseren is onze passie!

Wij ontzorgen je van A tot Z

De specialisten van Wolf-Web zorgen voor het onderhoud en herstel van jouw webshop en zorgen ervoor dat alle technische problemen snel worden opgelost. Van een gehackte site repareren tot een webshop onderhouden, al jarenlang leveren wij uitstekende service aan onze klanten en elk project krijgt individuele aandacht om het een persoonlijk tintje te geven. Ons team bestaat uit ervaren professionals die expertise in webdesign en programmering combineren met hoge normen van klantenservice.