Social Media Uitbesteden

Beheer & onderhoud al vanaf €259,- per maand!

Social Starter

€249,-

Social Medium

€425,-

Social Enterprise

€599,-

* Bovengenoemde prijzen zijn per maand en excl. 21% btw. 

Wij onderhouden je Social Media

Als onderdeel van jouw online marketing strategie is het mogelijk om social media marketing toe te passen. Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook jouw bedrijf kan er daarom tegenwoordig niet meer onderuit om naast jouw website actief te zijn op social media platformen zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

De voordelen van social media content

Het is uiteraard niet geheel zonder reden dat steeds meer bedrijven investeren in social media marketing uitbesteden. Platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en TikTok brengen namelijk eindeloos veel voordelen met zich mee. Middels social media posts kun je op een eenvoudige en niet al te prijzige manier producten, diensten of jouw bedrijf zelf onder de aandacht brengen en krijgen potentiële klanten hier meer een beeld bij. Social media beheer door Wolf-Web is dan ook zeer effectief als je jouw bedrijf graag online wilt promoten, maar zelf geen idee hebt hoe je dit het beste kunt doen. 

Een unieke strategie

Om ervoor te zorgen dat je de juiste content gaat verspreiden, heb je een unieke strategie nodig. Wat voor content ga je verspreiden? Via welke kanalen? En hoe vaak per week? Dit alles komt samen in een social media pakket van Wolf-Web. Wij kijken samen met je welke kanalen en mogelijkheden het beste passen bij jouw wensen, zodat je je doelgroep ook daadwerkelijk offline én online gaat bereiken. Wat wil je nog meer? Een social media expert inhuren is verleden tijd, want Wolf-Web creëert een passende strategie voor jouw bedrijf waarmee jij kunt gaan onderscheiden van jouw concurrenten. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Wat kost social media uitbesteden?

Wij begrijpen als geen ander dat je benieuwd bent naar de social media uitbesteden prijzen, want ieder bedrijf werkt anders. Wat de uiteindelijke kosten worden, is geheel afhankelijk van jouw wensen. Naast onze pakketten maken wij graag een offerte op maat, zodat je een beeld krijgt van de kosten van social media uitbesteden. 

Social media uitbesteden

Als bedrijf zijnde is er vaak geen tijd om dagelijks uw social media kanalen bij te houden. Wolf-Web kan jou hierin ontzorgen. Zo houd jij tijd over voor jouw eigen werk en monitoren wij alle social media platformen. In overleg met de klant creëren wij dagelijks een aantal berichten, reageren op reacties en beantwoorden klachten.