Google AdWords advertenties (SEA)

Succesvol bovenaan in Google

Adverteren in Google

Search Engine Advertising (SEA) is een krachtige online reclameoplossing waarmee je in contact kunt komen met potentiële klanten. Je betaalt alleen wanneer een gebruiker op jouw advertentie klikt en je komt gegarandeerd hoog in de zoekresultaten te staan. 

Meetbare resultaten

De campagnes die wij bouwen zijn volledig afgestemd op de behoeften van jouw onderneming. Voordat wij starten met het opzetten van de Google Ads-campagne, zal Wolf-Web eerst alle mogelijkheden en uitgangspunten met je bespreken. Wij werken vanuit één account waar je ten alle tijden toegang tot hebt om de Google Ads statistieken te bekijken. Bovendien zullen wij ook de advertenties monitoren en bijsturen voor een optimaal resultaat.

Jij bepaalt het budget

Het mooie van AdWords is dat jij zelf jouw Google Ads kosten budget kan bepalen. Het is namelijk mogelijk om een dagbudget in te stellen voor de Ads campagnes. Op deze manier betaal je nooit te veel en halen wij het maximale uit het beschikbare Google Ads adverteren budget. Door de flexibiliteit van AdWords is het ook mogelijk om jouw dagbudget aan te passen wanneer je maar wilt. Klinkt dit als de perfecte oplossing voor jouw bedrijf? Wolf-Web realiseert graag unieke Google Ads search campagnes voor jouw organisatie.

Adverteren in eigen regio

Het voordeel aan Google Ads adverteren is dat je actief kunt zijn in een bepaalde regio. Ben je momenteel bijvoorbeeld actief in de regio Flevoland, maar wil je bezoekers uitander regio’s aantrekken? Met een Google Ads-campagne kun je zelf bepalen in welke regio(’s) de advertenties moeten draaien. Deze strategie is ideaal om jouw huidige doelgroep uit te breiden of producten in een nieuwe omgeving onder de aandacht te brengen. 

Wat kost adverteren in Google?

Voordat je kunt adverteren met Google AdWords moeten er eerst campagnes worden opgezet. De kosten hiervan zijn geheel afhankelijk met de omvang van jouw campagnes. Dit zijn éénmalige kosten en kunnen variëren van €125,- tot €1.000,-. Na het opzetten van de campagnes kun je zelf bepalen hoeveel budget je wilt gebruiken voor de campagnes. Wanneer je hierover twijfelt, kun je altijd de experts van Wolf-Web om advies vragen. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Campagne optimaliseren & bijsturen

Het kan voorkomen dat een Google Ads-campagne op een gegeven moment aangepast moet worden. De experts van Wolf-Web hebben expertise in algoritme-optimalisatie, waardoor jouw campagnes geheel afgestemd kunnen worden op het gedrag van de doelgroep. Wij helpen je jouw reclamestrategie te verfijnen, zodat je een publiek kunt bereiken dat meer geneigd is jouw product of diensten af te nemen.

Start vandaag nog met Google Ads

Dit is hét moment om als bedrijf te starten met Google Ads. Een investering waar je niet alleen op de korte termijn, maar ook zeker op de lange termijn profijt van gaat hebben. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of is een Google Ads-campagne geheel onbekend terrein voor jou? Neem gerust contact op met de experts van Wolf-Web. Wij helpen en adviseren je graag!