Logo of huisstijl laten maken?

Logo, huisstijl op maat, snel en goedkoop!

Visuele indentiteit

Als er iets is waar ieder bedrijf in zou moeten investeren, is het een huisstijl laten ontwerpen. Wanneer je beschikt over een compleet huisstijl pakket dat geheel voldoet aan de belangrijkste kernwaarden van jouw organisatie, kun je jezelf op een unieke manier onderscheiden van jouw concurrenten. Van een bedrijfslogo laten maken tot een opvallende social media banner, wij zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je wilt als het gaat om het ontwerpen van een unieke huisstijl! 

Het belang van huisstijl ontwerp

Het is niet geheel zonder reden dat vrijwel ieder bedrijf over een eigen huisstijl beschikt. Waarom? Omdat jij jezelf op deze manier kunt onderscheiden van jouw concurrenten. Een huisstijl bestaat uit bepaalde kleuren, vormen en symbolen die typerend zijn voor jouw organisatie. Wanneer je een huisstijl gaat bedenken, is het dan ook belangrijk om na te denken wat je wilt uitstralen. Dit zie je namelijk terug in de huisstijl. 

Van idee tot realsatie

Een huisstijl laten ontwerpen is een proces waar veel overleg, eerste versies, mock-ups en meetings aan vooraf gaan.  Een bedrijfslogo laten maken is namelijk niet iets wat je binnen no-time gedaan hebt, aangezien je iets unieks wilt ontwikkelen. Van idee tot realisatie, bij Wolf-Web ben je aan het juiste adres voor een huisstijl ontwerp laten maken dat geheel voldoet aan de belangrijkste kernwaarden van jouw organisatie. 

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden op het gebied van website en logo laten maken bij Wolf-Web zijn eindeloos. Van minimalistisch tot opvallend, van kleur tot zwart/wit en van veel tekst tot veel grafische ontwerpen, je kunt verschillende kanten opgaan met een compleet huisstijl pakket. 

Digitaal of gedrukt

Je kunt ervoor kiezen om jouw huisstijl alleen digitaal te tonen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld visitekaartjes, posters en folders met jouw huisstijl te laten drukken. Veel bedrijven kiezen voor een combinatie van beide, zodat zij een nog groter deel van de doelgroep kunnen bereiken met hun (online) uitingen met daarin de huisstijl verwerkt.  Waar je ook voor kiest, Wolf-Web creëert het! 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Van het bedenken van een passende strategie tot een compleet huisstijl pakket ontwikkelen: Wolf-Web zorgt ervoor dat het project van A tot Z soepel verloopt. Wij zetten jouw wensen om in creatieve uitingen waarmee je jouw bedrijf uniek op de markt zet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een huisstijl laten ontwerpen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee!