Webshop onderhoud

Uw webshop veilig & up-to-date al vanaf €50,- per maand

Webshop ondersteuning

Heb je geen tijd om aan jouw webshop te werken of ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van webshop onderhoud? Wolf-Web neemt alles uit handen en is expert op het gebied van webshop onderhoud. Wij bieden managed onderhoud aan voor webshops geheel afgestemd op jouw wensen en budget.

Webshop onderhoud en vormgeving

Wanneer je geen tijd hebt voor webshop onderhoud, komt de dienst van Wolf-Web als geroepen. Met een maandelijks onderhoudsabonnement ben je volledig ontzorgt, maar hoe werkt het precies? Je geeft alle wijzigingen per mail, telefonisch of via WhatsApp door. Wij zorgen voor de rest! Binnen 24 uur zullen alle wijzigingen doorgevoerd worden, zodat jouw webshop helemaal up-to-date is. Webshop onderhoud uitbesteden doe je bij Wolf-Web!

Maandelijkse updates & back-up

Wanneer er een website wordt ontwikkelt, is het van essentieel belang om deze regelmatig te onderhouden. Door maandelijkse updates te sturen en een back-up te maken van de website, onderhoud je webshop op een zeer effectieve en gestructureerde manier. Doordat de webshop helemaal up-to-date is en er niet gewerkt wordt met verouderde software, krijgen hackers of spammers geen kans om jouw webshop aan te vallen. 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of heb je een andere vraag of opmerking? Wij helpen je graag verder.

Website reparatie​

Online vindbaar zijn is belangrijk, maar online blijven en jouw hoge positie in de zoekresultaten behouden is nog veel belangrijker. Heb je problemen met jouw webshop of krijg je keer op keer foutmeldingen? Wolf-Web repareert jouw webshop binnen 24 uur en zorgt ervoor dat de webshop binnen no-time weer online is, zodat de belangrijkste producten of diensten van jouw bedrijf bereikbaar zijn voor (potentiële) bezoekers. Vraag een gratis webshop-scan aan en ontvang een kostenindicatie van ons om het probleem te verhelpen.

Snelheidoptimalisatie

Snelheid is de basis voor een goed werkende webshop. Niets is namelijk vervelender dan lang moeten wachten op een pagina of dat je een bepaald product maar niet in je winkelmandje krijgt. Snelheidoptimalisatie is ook een belangrijke rankingfactor van Google. Een webshop die technisch optimaal in elkaar zit, krijgt hogere posities in Google. Ervaar je een langzame webshop? Kom in contact met Wolf-Web. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop volledig geoptimaliseerd wordt middels de nieuwste technieken.