Print & drukwerk

Ontwerp van huisstijl, brochure en visitekaartjes

Als ondernemer kunt u er bijna niet omheen: een logo, complete huisstijl, poster, brochure of folder. Allemaal essentiële elementen die nodig zijn voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. De concurrentie kan soms hevig zijn, dus een goede vorm van print en drukwerk is van groot belang binnen een bedrijf. Onze designers zoeken daarom naar de juiste stijl en weten precies wat er nodig is om de juiste doelgroep te bereiken. Wolf-Web ontwerpt en levert al deze diensten geheel op maat. Wij zorgen voor een snelle aflevering en een professioneel eindresultaat.

Logo & huisstijl voor uw onderneming

Voor het ontwerp van een huisstijl voor uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken naar een stijl die de uitstraling van uw bedrijf zo goed mogelijk weergeeft, zodat deze in het oog springt bij uw potentiële klanten. Wolf-Web ontwerpt complete huisstijl in de vorm van; logo’s, visitekaartjes, e-mail, briefpapier, offertes, roll-up banners, bedrijfskleding & autobelettering. Heeft u al een een huisstijl maar wilt u deze in een verfrissend design hebben? Laat het ons weten, wij zorgen er voor dat uw huisstijl weer helemaal naar deze tijd ontworpen wordt.

Brochure en folder

Met een folder of brochure heeft u als bedrijf zijnde iets om weg te geven aan uw (potentiële) klanten. Iets waar zij kunnen teruglezen wat uw organisatie allemaal te bieden heeft. Wolf-Web ontwerpt folders en brochures die naadloos aansluiten bij uw bedrijf. Bij het ontwerpt gaan wij eerst na met welk doel u een folder of brochure wilt hebben. Informatief of als kennismaking met u als organisatie? Of een combinatie hiervan. Wij ontwerpen met een doel.

Nieuwsbrief voor uw bedrijf

De lezer van een digitale nieuwsbrief neemt gemiddeld 5 seconden om te beslissen om door te lezen of de nieuwsbrief te verwijderen. U wilt dan ook dan ook een nieuwsbrief versturen die aandacht trekt en attractief is voor de lezer. Wolf-Web kan u hier in ontzorgen. Wij ontwerpen professionele, digitale nieuwsbrieven die aansluiten bij uw onderneming.

Creatieve oplossingen

De lezer van een digitale nieuwsbrief neemt gemiddeld 5 seconden om te beslissen om door te lezen of de nieuwsbrief te verwijderen. U wilt dan ook een nieuwsbrief versturen die aantrekkelijk is voor de lezer. Wolf-Web kan u hier in ontzorgen. Wij ontwerpen professionele, digitale nieuwsbrieven die naadloos aansluiten bij uw onderneming.

Snel een website laten maken?

Ontdek ons aanbod website pakketten of neem contact met ons op